Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Cornflakes schnitzler og pasta m. ærter

 

Ingredienser  

Til 1 franskbrød eller 14 burgerboller eller 12-14 hotdogbrød

4 schnitzler (kalkun, skinkekød eller kalv)
3 æg
3 spsk. mælk
hvedemel
salt og peber
ca. 3 dl Cornflakes
margarine til stegning
250 g pasta
400 g fine frosne ærter
50 g friskrevet parmesan eller Grana
1/2 dl margarine
evt. friske basilikumblade

Fremgangsmåde  

Del schnitzlerne i halve og bank dem fladere mellem to fryseposer.
Brug evt. en kagerulle, hvis du mangler noget tungt at banke med.

Rør mel med salt og peber og vend schnitzlerne heri.
Pisk æg og mælk sammen og knus cornflakes groft i en frysepose.
Vend kødet i ægge blandingen og kom dem enkeltvis i posen med knuste cornflakes.
Ryst til de er helt dækkede og steg dem gyldne og sprøde.

Kog pasta og sigt vandet fra.

Kom margarine i en gryde og lad det bruse op og blive gyldent.
Tilsæt ærter og kogt pasta og rør til ærterne er tøet op.
Drys med friskrevet parmesan eller Grana og evt. friske basilikumblade ved servering

Tip: