Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Corn Dogs
Majspølser

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

2.5 dl. hvedemel
1.75 dl. majsmel
2 spsk. rørsukker
1.5 tsk. bagepulver
0.5 tsk. salt
2 spsk. margarine
1 æg
2 dl. sødmælk

8 grillpølser
8 grillspyd af træ
madolie til fritering

Fremgangsmåde

Dejen:
Kom melet, rørsukker, bagepulver og salt i en røreskål. Smuldr margarinen i.
Tilsæt herefter mælk og det sammenpiskede æg, og pisk dejen sammen, til den bliver jævn.

Pølserne:
Tør pølserne af, og sæt dem på grillspydene på langs.
Dyp pølserne i dejen.
Fordel eventuelt dejen jævnt med en dejskraber.

Fritering:
Opvarm olien til 200 grader, og friter pølserne i fire til fem minutter.
Dejen skal være gylden.

Server straks.