Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Butterdejspakker med skinke og ost

Beskrivelse

De her butterdejspakker med skinke og ost er både hurtige og nemme at lave.
Sammen med en salat, noget flute eller fx. kogte majs har du en nem hverdagsret.
Jeg har kommet revet mozzarella og skinke i skiver i butterdejspakkerne og tilsat lidt krydderi.
Efter de er foldet sammen, skal de en tur i ovnen, og imens kan tilbehøret jo forberedes.

Hvis butterdejspakkerne skal bruges som en forret, kan de laves i mini-størrelse og serveres sammen pesto eller hummus og grøntsagsstave

 

 

Ingredienser

450 g butterdej (6 stykker – frostvare)
150 g skinke i skiver
130 g revet mozzarella
Eventuelt oregano eller timian
Olie til at pensle me

Fremgangsmåde

Tø butterdejspladerne op i 10-12 minutter og læg stykkerne på en plade med bagepapir.
Kom skinke og revet ost på på halvdelen af hver butterdejsplade og luk dejen omkring fyldet.
Drys eventuelt med krydderier hvis du ønsker det på.

Tryk kanterne med en gaffel – så fyldet ikke flyder ud.
Butterdejspakkerne pensles med raps- eller solsikkeolie inden de bages i ovnen.

Bagetid: 25 minutter ved 180º varmluft.

Mængde
6 butterdejspakker med skinke og ost