Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
125 gram Bacon i tern
250 gram Skinketern, rå
125 gram Cocktailpølser
400 gram Løg
400 gram Champignoner
2 tsk. Paprika
4 dl. Svinebouillon
2 spsk. Maizena majsstivelse
0.5 dl. Fløde 9 %
Salt
Peber
Tilbehør:
7 dl. Vand
4 dl. Ris
1 tsk. Salt
Svits baconen i en gryde uden fedtstof og hæld det afsmeltede fedt fra.
Tilsæt svinekødet og lad det svitse med i 3-4 min.
Kom derpå løg i tern og champignoner i skiver ved og lad også dem svitse med i ca. 4 min.
Tilsæt nu paprika og bouillon og lad retten småsimre i 10 min.
Rør majsstivelsen ud i fløden, hæld jævningen i gryden under omrøring og lad
saucen koge op.
Tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge med i et par minutter. Smag til med salt
og peber.
Server retten med kogte ris og en stor skål salat.