Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Apotekergryde

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

125 gram Bacon i tern
250 gram Skinketern, rå
125 gram Cocktailpølser
400 gram Løg
400 gram Champignoner
2 tsk. Paprika
4 dl. Svinebouillon
2 spsk. Maizena majsstivelse
0.5 dl. Fløde 9 %
Salt
Peber

Tilbehør:
7 dl. Vand
4 dl. Ris
1 tsk. Salt

Fremgangsmåde

Svits baconen i en gryde uden fedtstof og hæld det afsmeltede fedt fra.
Tilsæt svinekødet og lad det svitse med i 3-4 min.

Kom derpå løg i tern og champignoner i skiver ved og lad også dem svitse med i ca. 4 min.

Tilsæt nu paprika og bouillon og lad retten småsimre i 10 min.

Rør majsstivelsen ud i fløden, hæld jævningen i gryden under omrøring og lad saucen koge op.
Tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge med i et par minutter. Smag til med salt og peber.

Server retten med kogte ris og en stor skål salat.