Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
4 dl grovvalsede havregryn
8 dl koldt vand
1 dl solbærsaft
1 dl æblemost
2 spsk græskarkerner
1 spsk akaciehonning
2 æbler i tern
1 bk friske, danske solbær eller blåbær
1/2 l vand
1 dl hvidvinseddike
2 æg
5 g chilisalt
5 g Blue Ocean Liquorice
Sådan gør du
Bland havregryn og vand sammen med solbærsaft og æblemost og kog det, til det
tykner.
Husk at røre rundt.
Grøden er færdig på ca. 2-3 minutter, når det koger.
Rist græskarkernerne på en pande til de popper.
Pynt grøden med græskarkerner, lidt honning, æbler og bær på toppen.
Bring så en gryde med vand i kog.
Tilsæt hvidvinseddike og pisk, så det hvirvler.
Læg ét udslået æg i ad gangen, og sørg for, at det hvirvler, så hviderne kommer
rundt om blommen.
Tag æggene op med en hulske, og dryp dem af.
Læg dem på toppen af grøden.