Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Quesadillas med kylling og majs

Beskrivelse:

 

 

Ingredienser

4 stk. stor kyllingefilet
6 spsk. majs
300 g tomatsalsa
4 stk. store tortillas
100 g Philadelphia Hvidløg og Urter 12 %

Fremgangsmåde

Kog vand op i en kasserolle.
Læg kyllingefileten ned i vandet, og lad den koge i ca. 10 minutter under låg (tjek, at den er klar ved at skære i den - kødsaften skal være helt gennemsigtig).
Lad den køle af, og skær derefter fileten i tynde skiver.
Varm kyllingeskiverne sammen med majsen og salsaen i en kasserolle under omrøring.

Smør Philadelphia-osten på et af tortillabrødene.
Fordel derefter kyllingesalsaen over tortillabrødene, og læg et andet tortillabrød på som låg.

Varm en stor stegepande, og læg den fyldte tortilla på panden.
Steg den i et par minutter, indtil den er gyldenbrun.

Vend tortillaen med en stor stegepalet, og steg den på den anden side.

Skær quesadillaene i 4 tærtestykker.
Servér gerne med grøn salat.