Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
1 pk bacon
4 stk kyllingefilet
salt
peber
2 løg
2 røde peberfrugter
evt. lidt olie
3 spsk paprika
1 spsk tomatpuré
3 1/2 dl fløde
1 1/2 dl mælk
1 dl vand
1 spsk ketchup
1 hønsebouillonterning
1 bdt persille
Start med at stege baconen sprød på en pande.
Skær imens kyllingefileterne ud i mundrette stykker, og krydr dem med salt og
peber.
Læg den stegte bacon på et stykke fedtsugende papir, og steg kyllingestykkerne i
baconfedtet.
Tag stykkerne op, og læg dem til side.
Hak løg fint, og skær peberfrugterne i tern.
Kom evt. lidt olie på panden, hvis der mangler fedtstof, og svits løg og
peberfrugt ved middelsvag varme, til løgene er klare, og peberfrugterne begynder
at blive bløde.
Tilsæt paprika og tomatpuré, og svits det med i fem minutter.
Rør fløde, mælk, vand og ketchup i, og smuldr bouillonterningen i.
Lad sovsen simre ca. 10 minutter.
Kom bacon og kylling i, og varm det godt igennem.
Gem evt. lidt sprødstegt bacon til at drysse over retten inden servering.
Smag til med salt og peber.
Hak persillen, og vend den i retten inden servering.
Hold evt. lidt tilbage til pynt.