Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Kyllingekroketter

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

2 kogte kyllingelår
2 hårdkogte æg
1 løg
2 spsk mel
100 ml mælk
1 Knorr Fond ”Du Chef” Kylling
1 hel muskatnød
0.5 bundt frisk persille
2 friske æg
100 g rasp

Fremgangsmåde

Hak kyllingekødet, de hårdkogte æg og løg fint.
Sauter løgene i 2 spsk. margarine i 5 min.
Tilsæt mel og rør rundt i 1 min.
Hæld mælk og Knorr Fond ”Du Chef” ved.
Riv muskatnød i.

Tilsæt kød, persille og de hårdkogte æg.
Bland det godt og fjern det fra varmen.
Slå let æggene ud i en skål og tilsæt halvdelen af æggene til blandingen.
Brug en ske til at forme aflange kroketter.
Dyp kroketterne i æg og rasp.
Steg dem let i 2 spsk. margarine indtil de er gyldenbrune.

Tip: Disse kyllingekroketter kan serveres med simpel aioli eller mayonnaise og ketchupdip.