Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse:
|
|
Hak kyllingekødet, de hårdkogte æg og løg fint.
Sauter løgene i 2 spsk. margarine i 5 min.
Tilsæt mel og rør rundt i 1 min.
Hæld mælk og Knorr Fond ”Du Chef” ved.
Riv muskatnød i.
Tilsæt kød, persille og de hårdkogte æg.
Bland det godt og fjern det fra varmen.
Slå let æggene ud i en skål og tilsæt halvdelen af æggene til blandingen.
Brug en ske til at forme aflange kroketter.
Dyp kroketterne i æg og rasp.
Steg dem let i 2 spsk. margarine indtil de er gyldenbrune.
Tip: Disse kyllingekroketter kan serveres med simpel aioli eller mayonnaise og
ketchupdip.