Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter
4 Butterdej, Plade
Pensling:
1 Æg
Salat:
1 Iceberg, salat
2 Avocado
2 Tomater
0.5 Agurk
Kyllingefileterne halveres og steges et par minutter på hver side.
Rul butterdejspladerne ud, og del dem i 2 stykker.
Smør hver kyllingefilet med et tykt lag pikant ost på begge sider, og pak dem
ind i butterdejen.
Butterdejspakkerne pensles med sammenpisket æg og bages i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn til de er lysebrune.
Server pakkerne med en stor skål salat.