Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Hønsesalat med asparges og champignons |
|
Ingredienser |
1-2 stk kyllingebryst, stegt eller kogt – man kan også sagtens bruge en rest
kylling
1 lille glas aspargessnitter
100-150 gr champignons, rensede
Dressing.
1,5 dl creme fraiche
2 spsk mayonnaise
1 tsk sennep – jeg bruger en almindelig sennep, som ikke er for stærk
1 tsk citronsaft
1 nip sukker
salt og peber
Evt stegt bacon, små tomater og frisk karse til pynt
Fremgangsmåde |
Pluk kyllingen i mundrette bider, dræn asparges for væde og kom kylling og
asparges i en skål.
Del champignons i skiver – evt. ved brug af en æggedeler – og svits dem på en
pande.
Lad svampene køle let af og bland dem med kylling og asparges – hold evt. lidt
svampe tilbage til pynt.
Rør dressingen sammen, smag til og vend den sammen med kyllingefyldet.
Pynt evt. salaten med stegt bacon, små halve tomater, frisk karse og lidt stegte
champignons på toppen.
Server med brød eller ovenpå en skive frisk ananas.
Tip: |