Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
|
|
|
|
300 g grønne asparges
300 g hvide asparges
150 g champignon
100 g bønnespirer
8 spsk. sesamolie
4 fed hvidløg (finthakkede)
4 spsk. sesamfrø
5-6 spsk. soja
3 spsk. limesaft
3 spsk. Sambal Oelek
Pynt: 1 bundt koriander
Skyl aspargesene, og knæk enderne af dem.
Skær aspargesene i 3 stykker hver.
Skyl champignonerne, skær enderne af. Skær dem i fine skiver.
Skyl bønnespirerne, og lad dem dryppe godt af.
Kom sesamolie i en wok, og varm den godt op.
Kom alle grøntsagerne i sammen med hvidløg, og steg det hele ca. 4 min.
Varm en anden pande op, og rist sesamfrøene et par minutter.
Kom dem i en skål.
Kom soja, limesaft og Sambal Oelek i wokken, og giv det et kort opkog.
Tag wokken af varmen, og drys de ristede sesamfrø over.
Pynt med frisk koriander, og server med det samme.