Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Personligt er jeg vil med denne ret |
|
|
|
1 pakke tarteletter
5 dl minimælk
2 spsk. maizena
½ terning grønsagsbouillon
Stødt muskatnød
Salt og peber
300 g store rejer
Evt en dåse fikseboller
250 g grønne asparges
1 snackpeber
2-3 forårsløg
Estragon
Lun tarteletterne
Rør Maizena ud i lidt af den kolde mælk.
Kog resten af mælken med bouillonen og jævn med Maizenablandingen.
Smag til med salt, peber og muskat.
Skær ca. 5 cm af bunden af aspargesene og kasser dem.
Skær resten af aspargesene, snackpeberen og forårsløgene i 1-2 cm stykker og kom
dem i saucen.
Lad det småkoge ca. 5 minutter.
Tilsæt rejer og estragon.
Kog op og server fyldet i de lune tarteletter.