Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Tarteletter med rejer og grønt

Personligt er jeg vil med denne ret

 

 

Ingredienser

1 pakke tarteletter
5 dl minimælk
2 spsk. maizena
½ terning grønsagsbouillon
Stødt muskatnød
Salt og peber
300 g store rejer
Evt en dåse fikseboller
250 g grønne asparges
1 snackpeber
2-3 forårsløg
Estragon

Fremgangsmåde

Lun tarteletterne

Rør Maizena ud i lidt af den kolde mælk.
Kog resten af mælken med bouillonen og jævn med Maizenablandingen.
Smag til med salt, peber og muskat.

Skær ca. 5 cm af bunden af aspargesene og kasser dem.
Skær resten af aspargesene, snackpeberen og forårsløgene i 1-2 cm stykker og kom dem i saucen.
Lad det småkoge ca. 5 minutter.
Tilsæt rejer og estragon.

Kog op og server fyldet i de lune tarteletter.