Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
600 gram Hornfiskefiletter
Hvedemel
25 gram Smør
Salt
Peber
Persillesauce:
25 gram Smør
1.5 spsk. Hvedemel
5 dl. Sødmælk
1 bdt. Persille, frisk
Salt
Peber
1000 gram Kartofler nye
1 Citron
Fiskenene deles i 3-4 stykker som krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør.
Persillesauce:
Smøret smeltes i en gryde, meltet tilsættes og røres godt sammen, mælken røres i
lidt efter lidt til saucen har passende konsistens og koges godt igennem.
Persillen ribbes og skylles grundigt, rystes fri for det værste vand og
hakkes groft.
Den hakkede persille tilsættes saucen, og saucen smages til med salt og peber.
Hornfisken serveres med nye kartofler, persillesauce og citronbåde..