Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Stegt hornfisk med persillesauce

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

600 gram Hornfiskefiletter
Hvedemel
25 gram Smør
Salt
Peber

Persillesauce:
25 gram Smør
1.5 spsk. Hvedemel
5 dl. Sødmælk
1 bdt. Persille, frisk
Salt
Peber

1000 gram Kartofler nye
1 Citron

Fremgangsmåde

Fiskenene deles i 3-4 stykker som krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør.

Persillesauce:
Smøret smeltes i en gryde, meltet tilsættes og røres godt sammen, mælken røres i lidt efter lidt til saucen har passende konsistens og koges godt igennem.

Persillen ribbes og skylles grundigt, rystes fri for det værste vand og hakkes groft.
Den hakkede persille tilsættes saucen, og saucen smages til med salt og peber.

Hornfisken serveres med nye kartofler, persillesauce og citronbåde..