Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse: |
|
|
|
2 ds. tun i olie
1 pk. hjertesalat
100 g. oliven uden sten
4 æg
2 rødløg
3 tomater
2 fed hvidløg
200 g. nye kartofler
Brød
1 citron
3 dl. olivenolie
Kog kartoflerne i saltet vand i 15-20 min. og skær i passende stykker.
Skyl og dryp salaten godt af.
Fordel salaten på et fad, og bræk tunen ud over i små stykker.
Kog æggene i 8 min., og skær dem midt over.
Fordel kartofler, snittede rødløg, tomatbåde og 1 revet hvidløg ud over hele
salaten og pynt med oliven.
Hvidløgsbrød:
Bland 1 dl. olivenolie med 1 fed revet hvidløg, smør på brødskiver og rist i ovn
på 200 gr. (varmluft) i 5 min
Dressing: 2 dl. olivenolie smages til med citronsaft og hældes over salaten lige før servering.