Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Eksotisk suppe med masser af smag. |
|
|
|
½ pakke fuldkornsnudler (ca. 50 g)
300 g rejer (gerne fra frost)
1 fed hvidløg
1 lime
1 løg (ca. 100 g)
½ lille hvidkål (ca. 400 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
2 tsk. rød karrypasta
1¼ l hønse- eller fiskebouillon
1 ds. light kokosmælk (4 dl)
100 g sukkerærter (gerne fra frost)
Pynt:
½ mangofrugt (ca. 125 g)
½ frisk rød chili
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
Tø rejerne op, hvis de er frosne, og lad dem dryppe af.
Pres hvidløget, og bland det med rejerne.
Pres limesaft over, og lad rejerne trække i køleskab, mens suppen tilberedes.
Snit løg og hvidkål fint, og skær gulerødderne i stave.
Kom karrypasta i en gryde, og svits grønsagerne heri i et par min.
Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad suppen koge i ca. 10 min., til grønsagerne
er næsten møre.
Halvér sukkerærterne, og kom rejer, nudler og sukkerærter i suppen.
Varm den godt igennem.
Servér suppen med brød, og pynt med finthakket mango og chili.