Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Kold melonsuppe

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

Suppen
1 cantaloupemelon
3 spsk græsk yoghurt
isterninger

Fyld
100 g rejer
1/2 æble
1/2 forårsløg
frisk basilikum
1 spsk sennep
4 spsk græsk yoghurt
limesaft
salt
peber

Fremgangsmåde

Skær melonen over og fjern frøene med en ske.
Skær melonen i både og derefter skallen af.
Kom melonen i en blender sammen med yoghurt og isterninger. Blend til en fin puré.
Sæt suppen på køl mens du tilbereder rejefyldet.

Hæld eventuel lage fra rejerne og dup dem med køkkenrulle, så der ikke er noget væske ved.
Skræl æblet og skær det i meget små tern, hak forårsløg og basilikum fint.
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og limesaft.

Servér den kolde melonsuppe med en skefuld rejefyld i.