Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
800 gram Helleflynderfilet
Sovs:
100 gram Skalotteløg
25 gram Margarine
4 dl. Hvidvin. tør
4 dl. Sødmælk
2 spsk. Dijonsennep
Salt
Peber
2 spsk. Hvedemel
Visk:
Persille, frisk
Timian, tørret
laurbærblade
Glacerede grønsager:
400 gram Gulerødder
400 gram Rosenkål. dybfrost
25 gram Smør
2 dl. Vand
Salt
Peber
1000 gram Kartofler
Pynt:
Dild, frisk
Svits de finthakkede løg i en kasserolle.
Drys hvedemel over løgene og tilsæt hvidvin og visk og kog ind
Tilsæt mælk, sennep, salt og peber.
Læg fisken i et ildfast fad Fisk visken op og hæld sovsen over
Sæt fadet i ovnen i 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Glacerede grønsager:
De skrællede gulerødder skærwes i tynde skiver, rosenkålen halveres.
Gullerødderne saugteres i smør.
Vand, rosenkål, salt og peber tilsættes. dampes møre 5-10 minutter og vandet er
dampet næsten af.