Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
1000 gram Helleflyndersteak
Sauce:
30 gram Smør
400 gram Løg
2.5 dl. Piskefløde
1 spsk. Dijonsennep
1 tsk. Estragon, frisk
1.5 dl. Hvidvin. tør
2 dl. Creme fraiche 38 %
Salt
Peber
150 gram Rejer uden skal, kogte
Pynt:
1 bundt Persille, frisk
500 gram Broccoli
1000 gram Kartofler
Fiskeskiverne saltes i 10 min. og tørres.
Et ovnfast fad smøres og fisken lægges heri.
Smelt smørret til saucen i en gryde og damp de grofthakkede løg heri, til de
er klare.
Piskefløden tilsættes og indkoges.
Sennep og estragon tilsættes og det simrer med i et par min.
Hæld derefter vinen i, tages af varmen og cremefraiche røres i.
Tilsmages med salt og peber.
Saucen hældes over fisken.
Dækkes med folie og kommes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.
Efter 25 minutter tages fadet ud, rejerne drysses over, og det får 5 minutter
mere.
Persillen drysses over ved serveringen.
Tips:
Kan varieres med: Blåmuslinger, jomfruhummer, krebs, kammuslinger og andet.