Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Den gode Tunmouse

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

3 dåser tun i olie (eller tun i vand)
200 gram blødt smør
1 dl cheasy fraiche
1 - 2 tsk citronsaft
1/2 tsk salt
friskkværnet peber

Ristet brød eller flutes
Cherrytomater
Iceberg salat
Brøndkarse
Agurk

Fremgangsmåde

Hæld væsken fra tunen.
Mos tunen i en skål med elpisker eller gaffel.
Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier.
Rør det hele sammen og smag til.

Fyld moussen i en form ( skyl først formen med koldt vand, så hænger den ikke i ).
Stilles i køleskab mindst 1/2 døgn.

Ved servering lægges strimlet iceberg først på tallerken, moussen skåret i skiver ovenpå.

Pynt med halve cherrytomater,agurkeskiver og brøndkarse.

Tips:
Man kan røre en dressing af creme fraiche,frisk purløg,persille.
Smages til med salt og peber