Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
12 stk isingfileter á ca. 50 g. evt. frosne
1 dl. hvidvin
1 dl. vand
salt - peber
kartoffelpuré:
1 kg. kartofler
100 g. bacon i tern
4 spsk. smør
2 dl. mælk
2 spsk. friskhakkede timian
salt - peber
grøntsager 600 g. ialt:
2 gulerødder
1/4 savoykål
1 rødløg
1 lille squash
2 spsk. smør
salt - peber Fileterne lægges i 4 bunker over hinanden med enderne foldet ind
under.
Fisken lægges i et smurt ildfast fad.
Hvidvin og vand hældes ved, og der krydres med salt og peber.
Fadet dækkes med folie, og sættes i en 200 grader C varm ovn i ca. 20 minutter.
Kartoffelpure:
Kartoflerne koges godt møre.
Bacon tern svitses på en pande, til de er sprøde.
Kartoflerne moses med en gaffel. smør, mælk, timian og bacon tilsættes. smag til med salt og peber .
Grønsager:
De findelte grøntsager sauteres i en sautépande med smør og vand i rækkefølgen:
Gulerødder, savoykål, løg. og til sidst squash.
Krydres med salt og peber.