Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Crab Cakes |
Man kan også gøre som i USA og servere en marinara sauce til, som er en tomatsauce der minder lidt om mild salsa. Det eneste man skal passe på med, er at servere crab cakes med en sauce der smager af alt for meget og helt overtager smagen fra de små krabber. |
Ingredienser |
1 ds krabbekød
1 æg
4 spsk rasp
1 spsk mayonnaise
1 spsk sød, fransk sennep (eller anden sennep med honning)
2 spsk citronsaft
2 spsk finthakket purløg
Salt og peber
Smør og olie til stegning
Fremgangsmåde |
Rør alle ingredienserne sammen til en fast krabbefars.
Form farsen 1 spsk ad gangen til små crab cakes. Varm smør og olie op i en stegepande og steg crab cakes heri til de er gyldentbrune og sprøde. Lad de færdige crab cakes dryppe af på fedtsugende papir, inden de serveres varme, evt med en sauce eller dip til.
Tip: |