Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse
Denne suppe udgør en
asiatisk variant med en masse livlige
orientalske aromaer.
|
|
500 g hvid fiskefilet
1 fed hvidløg
1 æg
200 g rasp
2 spsk grønne løg
3 spsk mynteblade (kan udelades)
1 spsk margarine
2 Knorr Fond (boulion)
1 stk frisk ingefær, stort
100 ml sojasauce
1 spsk farin
Et eller to grønne løg
1. Hak løg og mynte fint, knus hvidløget, og riv ingefæren.
Blend fisk, brødkrummer, hvidløg og æg hurtigt i en foodprocesser.
Tilsæt mynte.
Blandes godt.
Lav små fiskeboller på ca. 2 cm.
2. Steg fiskebollerne i 1 spsk. margarine i ca. 5 minutter, indtil de er gyldne.
3. Opløs boulion i 1 liter vand. Tilsæt ingefær, sojasauce og farin. Kog det
hele op, skru ned for varmen, og lad det simre i 5 minutter.
4. Læg forsigtigt fiskebollerne ned i suppen.
5. Snit de grønne løg. Servér suppen pyntet med grønne løg.
TIP 1: Denne dejlige suppe kan med fordel tilsættes ekstra ingredienser som
orientalske champignoner eller fintskåret bok choy.
TIP 2: Du kan også tilsætte revet ingefær til fiskebollerne for ekstra smag og
lidt knas.