Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

One pot cheeseburger pasta

 

Ingredienser  

1 spsk olie
2 fed hvidløg, finthakket
1 løg, finthakket
450-500 gr hakket oksekød
1 lille dåse tomatpure
2 spsk ketchup
1-2 spsk sennep – jeg bruger classic yellow mustard, som ikke er så stærk
1 tsk tørret oregano
2 ds hakkede tomater
ca 400 gr pasta, fx skruer
6-7 dl oksebouillon eller vand + 1 oksebouillonterning
salt og peber
100 gr revet cheddar
forårsløg i tynde skiver og tomat i tern til pynt

Fremgangsmåde  

Varm olien op i en stor gryde og svits hvidløg og løg heri. Tilsæt kødet og brun det godt af. Tilsæt tomatpure, ketchup, sennep, oregano, hakkede tomater, pasta og bouillon eller vand + bouillonterning til gryden, læg låg på og lad det hele småsimre i 12-15 minutter til pastaen er mør. Rør evt. rundt i gryden et par gange undervejs – er gryden ved at koge helt tør så tilsæt lidt ekstra vand. Når pastaen er mør, tages gryden af varmen og der smages til med salt og peber. Drys med revet ost på toppen, læg grydelåget på igen og lad pastaen trække i et par minutter til osten er smeltet. Pynt med forårsløg i tynde ringe og tomat i tern og server straks.

Tip: