Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Oksedeller og Onion rings

Beskrivelse


 

 

Ingredienser

500 g hakket oksekød
2 spsk mel
Paprika
Salt og peber
Smør til stegning

Løgringe:
3-5 store løg (hvide eller røde)
150 g mel
Ca. 2 dl mælk
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Olie til fritering (en halv flaske)

Fremgangsmåde

Rør farsen sammen og steg kødet på panden med smør.
Dæk oksefrikadellerne til eller sæt dem eventuelt ind i ovnen på lav varme imens løgringene gøres klar.

Rør dejen sammen med et piskeris. Skær løgene ud i tynde ringe.
Varm olie i en lille gryde og kom en løgring ned i dejen (brug en gaffel) og så over i olien.
Pas på med ikke at lave for mange løgringe af gangen for så sætter de sig sammen.
Løgringene er færdige, når de har fået en lys brun farve.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle inden de spises.

Mængde
4 personer