Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
500 g hakket oksekød
2 spsk mel
Paprika
Salt og peber
Smør til stegning
Løgringe:
3-5 store løg (hvide eller røde)
150 g mel
Ca. 2 dl mælk
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Olie til fritering (en halv flaske)
Rør farsen sammen og steg kødet på panden med smør.
Dæk oksefrikadellerne til eller sæt dem eventuelt ind i ovnen på lav varme imens
løgringene gøres klar.
Rør dejen sammen med et piskeris. Skær løgene ud i tynde ringe.
Varm olie i en lille gryde og kom en løgring ned i dejen (brug en gaffel) og så
over i olien.
Pas på med ikke at lave for mange løgringe af gangen for så sætter de sig
sammen.
Løgringene er færdige, når de har fået en lys brun farve.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle inden de spises.
Mængde
4 personer