Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse: |
|
|
|
1 stk Løg
15 gram Peper
500 gram Oksefars
0.5 dl Sherry
1.5 dl Bouillion
250 gram Friske Bønnespierer
0.5 dåse Bambusskud
1.5 spsk Soyasauce
1 spsk Maizena mel
Løg og peber skæres i terninger og svitses i margarinen. kødet svitses med, til det har skiftet farve.
Sherry og boullion tilsættes, og det småkoges i 10minutter.
Bønnespiererne skyldes (bruges dåser hældes væden væk).
Bambusskud skæres i strimler.
Derefterkommes de sammen med bønnespiererne i gryden og varmes igennem.
Soya og maizenamel røres sammen og tilsættes.
Derefter smages der til med salt og peber.