Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse
|
|
|
|
1000 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt
Peber
1 ds. Flåede tomater, konserves
1 fed Hvidløg
2 dl. Oksebouillon
5 dl. Piskefløde
Salt
Peber
Kulør
250 gram Champignoner
2 Løg
1 Grøn peberfrugt
1 Gul peberfrugt
Form 8 bøffer og brun dem hurtig på panden. kom dem i en ildfast fad.
Saucen:
lav bouillonen af 1 bouillonterning. kom det i en gryde de flåede tomater de
knuste hvidløg tilsættes. det jævnes med meljævner.
fløden kommes i lidt efter lidt ved svag varme.
kulør salt og peber kommes i til sidst. det hele hældes over bøfferne.
Pil løgene og hak dem, rens champignonerne og skær dem i skiver. svits løg og
champignon på panden hver for sig.
skær peberfrugten i terninger.
læg løg champignoner og de rå peberterninger over og stil det ind i ovnen i
30-40 min. ved 180-200 grader C. alm. ovn.
Serveres med kartofler og en god salat.