Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Bacon bøffer med kartofler

 

Ingredienser  

¾ kg. skrællede kartofler
2-4 porrer
3 dl. bouillon
salt
peber
400 g. hakket oksekød
200 g. hakket flæskekød
1 æg
2 mellemstore kogte kartofler
1 dl. fløde
salt
peber
8 skiver bacon

Fremgangsmåde  

Skær kartoflerne i meget tynde skiver.
Skær porrerne i 1 cm. brede stykker.
Læg begge dele i et ovnfast fad og hæld bouillon over, kryder med salt og peber.
Dæk fadet med folie og sæt i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C.

Ælt kødet med æg, mosede kartofler og så meget fløde at farsen er fast.
Tilsæt krydderier.

Form til 8 aflange ruller og læg en baconskive om hver (nemmest med fugtige hænder).
Læg rullerne i fadet og bag i 20-30 min. indtil rullerne er gennemstegte og bacon gyldent.
Dryp af og til med væden i fadet.

Drys evt. lidt reven ost på baconrullerne 10 min før de er færdige.

Tip: