Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse: |
|
|
|
300 gram oksekød - gerne fra oksefilet
300 gram spidskål
300 gram grønkål
300 gram rosenkål
1 spsk. Sesamolie til marinade
2 spsk. Hoi Sin Sauce
2 spsk. mørk soya
Løvstikke til pynt
Til bunden:
2 tsk. knust hvidløg
2 tsk. knust ingefær
3 tsk. finthakket skalotteløg
Sesamolie til din wok
Oksekødet strimles og marineres i Sesamolie, Hoi Sin Sauce og mørk soya. 15
minutter før er tids nok,
men gerne længere.
Spidskål og grønkål strimles, og rosenkål skæres i kvarte. Varm din wok op til
god hed varme og kom
Sesamolie i.
Nu kommer du bunden i, som du steger kort, hvorefter du tilsætter kålen og
lader det hele stege kort,
inden du tager det op.
Det marinerede kød kommes nu i wokken og steges til, det er færdigt.
Serveres med kødet på toppen af dit grønt og pynt gerne med groftskåret
løvstikke