Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Tærte med hakket oksekød

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

1 Butterdej, rulle

Fyld:
400 gram Løg
1 fed Hvidløg
2 spsk. Olivenolie
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 ds. Hakkede tomater, konserves
2 Æg
2 dl. Piskefløde
100 gram Feta. 40+
50 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage

Fremgangsmåde

Rul butterdejen ud i et tyndt lag.
Fordel dejen i en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter.
Forbag tærtebunden ved 200 grader C. alm. ovn i 10 minutter.

Hak løg og hvidløg fint og svits løgene i olien.
Tilsæt kødet og svits det.
Blend de flåede tomater, pisk æggene og fløde i.

Tryk den forbagte bund flad og fordel kødet på bunden.
Hæld æggemassen over og fordel fetaost skåret i tern og oliven på tærten.

Bag tærten færdig ved 200 grader C alm. ovn ca. 35 minutter.