Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse: |
|
|
|
500 g Stroganoff af ungkvæg
25 g smør
½ dl cognac
400 g blandede svampe
1 glas afdryppede perleløg ca. 150 g
1 dåse tomatpuré, ca. 2 spsk.
2,5 dl oksebouillon
2,5 dl madlavningsfløde
salt & peber
Brun kødet i smør af evt. ad 2 omgange, så kødet ikke koger.
Tag kødet af panden, og svits de rengjorte svampe, tag svampene af panden.
Kog panden af med cognac indtil det næsten er fordampet, læg kød og svampe
tilbage, vend det rundt og
hæld det hele i en gryde.
Tilsæt de sidste ingredienser og lad det simre 30 minutter, smag til med salt & peber.
Server stroganoff med f.eks. sellerimos eller kartoffelmos til.