Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
400-500 gr oksekød
1 stort løg
3 spsk tomatpure
5 skiver bacon
3 spsk paprika (den søde)
1/2 l piskefløde
1/4 l madlavningsfløde
2 dåser cocktailpølser
Smør
Olie
Salt
Peber
Skær oksekødet i strimler, og smid det ned i en frysepose, hvori du i
forvejen har hældt paprikaen ned.
Ryst posen godt, så alle stykkerne bliver dækket af et fint lag paprika.
Hæld olie og smør på en pande, og svits de hakkede løg derpå til de er klare.
Tag dem af panden.
Steg bacon, som du har skåret i strimler, sammen med cocktailpølserne sprøde
på panden.
Tilsæt løgene til allersidst.
Tag dem af panden.
Steg kødet i baconfedtet til det har fået en fin stegeskorpe.
Hæld derpå bacon, pølser og løg tilbage til kødet, og hæld fløde på ganske
stille.
Tilsæt herefter tomatpure.
Lad retten simre i 15 minutters tid, og retten er klar, når du lige har smagt den til med lidt salt og peber – pas endelig på med saltet i første omgang, da bacon jo også har givet en del salt til retten.