Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse. |
|
|
|
1000 gram Skært oksekød
600 gram Løg
1500 gram Kartofler
8 dl. Oksebouillon
2 laurbærblade
10 hele Peberkorn, sorte
4 stk. Allehånde, hel
300 gram Skinke. røget. kogt
Purløg, frisk
Skær kødet i små tern, skær løget i skiver og kartoflerne i store tern.
Kom løg, kartofler og kød lagvis med krydderier i en gryde.
Tilsæt bouillon og lad det koge ved svag varme under låg, til kartoflerne er
møre.
Tilsæt skinken, skåret i tern og kog yderligere 10 minutter.
Smag til med salt, og server med et godt drys klippet purløg, rugbrød og syltede rødbeder/agurker.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
Allehånde kan undværes