Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Skipperlabskovs

Beskrivelse.

 

 

 

Ingredienser

1000 gram Skært oksekød
600 gram Løg
1500 gram Kartofler
8 dl. Oksebouillon
2 laurbærblade
10 hele Peberkorn, sorte
4 stk. Allehånde, hel
300 gram Skinke. røget. kogt
Purløg, frisk

Fremgangsmåde: 

Skær kødet i små tern, skær løget i skiver og kartoflerne i store tern.
Kom løg, kartofler og kød lagvis med krydderier i en gryde.
Tilsæt bouillon og lad det koge ved svag varme under låg, til kartoflerne er møre.

Tilsæt skinken, skåret i tern og kog yderligere 10 minutter.

Smag til med salt, og server med et godt drys klippet purløg, rugbrød og syltede rødbeder/agurker.

Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.

Allehånde kan undværes