Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse: |
|
|
|
500 g hakket oksekød
1 fed knust hvidløg
¼ dl hakket persille
Reven skal af ¼ citron
¼ dl rasp
½ dl frisk revet parmesan
1 tsk. salt, peber
1 pose Italiensk Blanding
1 pose frisk mozzarella light (ca. 100 g)
1 bdt. frisk basilikum
Rør hakket oksekød, hvidløg, persille, citronskal, rasp, parmesan, salt og
peber sammen til en fars og
form den til 32 små runde kødboller.
Læg kødbollerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 225°C i 10-12 min.
Tilbered den Italienske blandingen som anvist på posen og læg den i et ovnfast fad.
Riv mozzarellaosten i mindre stykker og fordel den hen over grøntsagerne.
Gratinér grøntsagerne, til osten er smeltet og gylden, drys med masser af frisk basilikum og servér til kødbollerne.