Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
8 tynde skiver kalvetyndsteg (escalopes)800 g.
8 tynde skiver parmaskinke eller anden spegeskinke
8 blade frisk salvie
1 spsk. hvedemel
2 dl. tør hvidvin
50 g. smør
2 spsk. olivenolie til stegning
salt
peber
300 g. tørret pasta
200 g. dybfrossen spinat
Læg de 8 skiver tyksteg ud på et skærebræt.
Kom så en skive parmaskinke og et friskt salvieblad på hvert stykke og hold
sammen med en tandstikker.
Varm lidt olie på en stegepande og steg kødet et par minutter med kødsiden
nedad, altså den side hvor der ikke er skinke.
Drys melet over kødet og hæld hvidvinen ned i stegepanden.
Lad nu det hele simre i 2 minutter, rør så smørret i.
Lad det simre 1 minut mere og smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på emballagen.
Tilbered den dybfrosne spinat som angivet på embalagen, gerne i en sauterpande.
Når spinaten er klar vendes den kogte pasta i og serveres til saltimboccaen.