Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Saltimbocca alla Romana

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

8 tynde skiver kalvetyndsteg (escalopes)800 g.
8 tynde skiver parmaskinke eller anden spegeskinke
8 blade frisk salvie
1 spsk. hvedemel
2 dl. tør hvidvin
50 g. smør
2 spsk. olivenolie til stegning
salt
peber

300 g. tørret pasta
200 g. dybfrossen spinat

Fremgangsmåde

Læg de 8 skiver tyksteg ud på et skærebræt.
Kom så en skive parmaskinke og et friskt salvieblad på hvert stykke og hold sammen med en tandstikker.

Varm lidt olie på en stegepande og steg kødet et par minutter med kødsiden nedad, altså den side hvor der ikke er skinke.
Drys melet over kødet og hæld hvidvinen ned i stegepanden.

Lad nu det hele simre i 2 minutter, rør så smørret i.
Lad det simre 1 minut mere og smag til med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på emballagen.
Tilbered den dybfrosne spinat som angivet på embalagen, gerne i en sauterpande.
Når spinaten er klar vendes den kogte pasta i og serveres til saltimboccaen.