Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse: |
|
|
|
400 g pasta
500 g hakket oksekød 8-12 %
1 spsk. olivenolie
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
1 dl rødvin
500 g tomater
1 potte basilikum
salt & peber
50-100 g revet parmesan
Evt. 1 okse Bouillon
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Svits kødet indtil det bliver gråt, tilsæt løg og hvidløg.
Tilsæt rødvin og lad det koge ind.
Skær tomaterne i mindre stykker og bland dem i.
Lad bolognesen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 15-20 minutter.
Hvis saucen mangler lidt væske, tilsæt da lidt bouillon.
Smag til med salt og peber og server med pasta, basilikum og parmesan efter
smag.