Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Mormor Oksegrydesteg

Beskrivelse:

 

 

Ingredienser

1 -1 ½ kg oksegrydesteg
25 g smør eller stegeolie
3 løg, pillet og skåret i både
3 laurbærblade
3 skrællede gulerødder
saucejævner
Tilbehør:
Kogte kartofler
Syltede asier eller agurker
Tyttebærsyltetøj

Fremgangsmåde

Gnid stegen ind i salg og peber.
Kom fedtstoffet i en gryde og brun stegen på begge sider.

Tilsæt ca. 6 dl, løg, laurbær og gulerødder. Lad stegen simre ca. 1½ time.

Tag steg op og jævn saucen (se på pakken hvordan).

Server med sauce, kartofler og syltede asier og tyttebærsyltetøj.