Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse: |
|
|
|
350 g. wokstrimler af oksekød (tynde strimler af oksekød)
2 dl. soya
Lidt sukker
3 fed hvidløg
Lidt ingefær
4 forårsløg
1 pk. hjertesalat
12 cherrytomater
1 agurk
8 grønne asparges
200 g. ærter
4 dl. hvide ris
Almindelig madolie
Tataki sauce:
Soya røres sammen med 1 fed revet hvidløg og lidt revet ingefær.
Smag til med sukker, så den ikke er for salt.
Tilsæt 1 hakket forårsløg.
Kødet lynsteges i olie ved høj varme.
Sluk for blusset og krydr med salt og peber og 1 fed revet hvidløg.
Ris koges efter pakkeanvisning.
Salaten skylles og lægges på et fad.
Kvarte tomater, agurk i tern, ærter og snittede asparges tilsættes.
Kødet lægges på toppen af salaten, og Tataki-saucen hældes over lige inden servering.
Server brød til.