Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Kartoffelmoussaka

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

700 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2 Løg
2 spsk. Olie
Salt
Peber
Timian, tørret
Basilikum, tørret
Persille, frisk
laurbærblade
1 ds. Flåede tomater, konserves

500 gram Squash
500 gram Kartofler
50 gram Revet ost, mozzarella 45+

Fremgangsmåde

Løg i tern og kød brunes i olien.
Tomaterne tilsættes.
Småsnurrer ca. 10 minutter.
Smag kødsovsen til med krydderierne.

Squash og kartofler skæres i ca. 0.5 cm. tykke skiver.

Læg kødsovsen lagvis med squash og kartofler i et ovnfast.
Drys lidt revet ost over.
Sæt fadet i oven 45-60 minutter ved 200 grader C. alm. ovn (til kartoflerne er møre).

Serveres med salat og flute.