Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Indianergryde med pasta

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

 300 g pasta
550 g hakket oksekød
lidt olie
200 g gulerødder
5 dl vand
1 bouillonterning
tsk majsstivelse
lidt kulør
peber
evt. ketchup

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, men pas på med at koge den for meget. Hæld vandet fra pastaen, og sæt det til side.

Steg oksekødet på en pande med lidt olie.

Skræl gulerødderne, og riv dem groft.

Tilsæt næsten alt vandet, når det hakkede oksekød er brunet godt af.
Gem lidt af vandet til at lave en jævning af.*
Lad det koge op, og tilsæt de revne gulerødder og bouillonen.

Rør majsstivelsen ud i det resterende vand, og sørg for, at der ikke er nogen klumper.
Rør jævningen ud i retten, og lad det koge lidt.
Put kulør i, og smag retten til med salt og peber.
Smag også til med ketchup eller server ketchup ved siden.

Bland pastaen i kødsovsen, og så er indianergryden klar til servering.