Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Hvid labskovs

Beskrivelse.

 

 

 

Ingredienser

750 g. kalvebov
2 mellemstore løg, pillet og skåret i små tern
1 kg. kartofler, skrællet og skåret i små tern
4-5 dl. vand eller tynd suppe
2 laurbærblade
10 peberkorn
Koldt smør, skåret i passende bidder til smørklat
Masser af hakket persille eller purløg til drys

Fremgangsmåde: 

Kalvekødet skæres i tern 1x1 cm.
Læg kød, kartofler, løg og krydderier lagvis i en gryde.
Hæld suppen ved og kog for svag varme til kødet er mørt og kartoflerne så udkogte, at de jævner retter uden at være kogt til grød.

Smag til med salt.

Hver portion drysses med persille eller purløg og velsignes med en smørklat i midten.