Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Hakkekarbonader med Esdragon

Esdragon kaldes for de madglades krydderi.
Den maget aromatiske krydderurt giver også en herlig smag i sig selv.

Ingredienser  

400-500g hakket svinekød
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1 - 1 1/2 tsk esdragon
2 spsk kartoffelmel
2 æggeblommer
smør eller magarine

Sauce:
2 dl blandet bouillon og fløde
salt og peber
Esdragon

Fremgangsmåde  

 

Køddet kommes i en skål og blandet godt med salt peber og esdragon
kartoffelmel og æggeblommer tilsættes og farsen røres til den er ensartet

Farsen formes til ovale bøffer der steges på panden, i 2-3 min på hver side

Karbonaderne anrettes på et varmt fad
panden  koges af med bouillon, og fløden koges ind
Smages til med salt peber og esdragon.
Den hældes derpå over karbonaderne

Severes med kartofler

Tip: