Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Hakkekarbonader med Esdragon |
Esdragon kaldes for de madglades krydderi. |
Ingredienser |
400-500g hakket svinekød
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1 - 1 1/2 tsk esdragon
2 spsk kartoffelmel
2 æggeblommer
smør eller magarine
Sauce:
2 dl blandet bouillon og fløde
salt og peber
Esdragon
Fremgangsmåde |
Køddet kommes i en skål og blandet godt med salt peber og esdragon
kartoffelmel og æggeblommer tilsættes og farsen røres til den er ensartet
Farsen formes til ovale bøffer der steges på panden, i 2-3 min på hver side
Karbonaderne anrettes på et varmt fad
panden koges af med bouillon, og fløden koges ind
Smages til med salt peber og esdragon.
Den hældes derpå over karbonaderne
Severes med kartofler
Tip:
|