Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Gryderet med roastbeef

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

 250 g champignon
500 g roastbeef
6 dl mælk
1 stk. rødløg
2 stk. æbler
6 stk. kartofler
0,5 spsk. tørret rosmarin
(eller 2 friske kviste)
1 dl bredbladet persille
1 tsk. salt
(smag til)
1 knivspids peber
2-3 spsk. smør og olie
(til stegning)

Fremgangsmåde

Rengør svampe og kog dem møre i letsaltet vand.
Blend svampene til en ensartet creme.
Kog kartoflerne og skær dem i mindre stykker, rødløget i både og fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små både.
Skær roastbeef i tykke strimler.

Brun kartofler, roastbeef, rosmarin, rødløg og æble i smør og olie.
Hæld champignoncreme og mælk på, og lad det hele koge op.
Smag til med salt og peber.
Pynt med persille.

Server i dybe tallerkener sammen med råsyltede tyttebær og brød.