Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Goulach

Beskrivelse:

 

 

Ingredienser

2 løg
2 spsk. Olie
500 g. magert oksesmåkød
1-2 spsk. Hvedemel
salt
peber
4-6 tsk. Paprika
4 gulerødder
2 ds. Flåede tomater
400 g. champignoner

Fremgangsmåde

Hak løget og svits det i olien i en gryde.
vend kødet i melet og brun det herefter i gryden.

Tilsæt krydderier.

Skræl gulerødderne og og skær dem i tynde skiver.
Tilsæt flåede tomater og gulerødder og lad retter små koge i 45 min.

Rens og skær champigonoer i skiver.
Tilsæt champignoner og kog retten yderligere 15 min.

Smag til. Jævn evt. retten med maizena, hvis sovsen er for tynd.

Tilbehør:
ris eller kartoffelmos, dampede grønsager og brød.