Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Fyldte pandekager med oksekød

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

400-500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
125 gram Champignoner
200 gram Squash
1 Skalotteløg
1 fed Hvidløg
70 gram Tomatpure. koncentreret
1 tsk. Paprika
0.5 tsk. Karry
3 spsk. Soja sauce
0.5 tsk. Kanel, stødt
Salt
Peber

8 Hvedetortilla

Fremgangsmåde

Oksekødet kommes i en gryde og brunes mens du af og til rører rundt. (Undlad fedtstof til at brune i, det er ikke nødvendigt).

Champignon renses, skæres i skiver og tilsættes.
Squashen skylles, skæres i tern og kommes i gryden og simrer med.

Skalotteløg og hvidløg pilles og snittes fint og tilsættes fyldet.
Der smages til med tomatpure, paprika, soya, kanel, salt og peber.

Hvedetortillaerne varmes i microbølgeovn i 2-3 minutter. Eller i forvarmet ovn i ca. 6-8 minutter ved 200 grader C alm ovn Se i øvrigt anvisning på pakken.

Fyldet kommes på de varme tortillaer.
Disse rulles omkring fyldet og serveres straks.

Dette kan serveres med guacamole og grøn salat