Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Fyldte Løg

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

8 store løg
vand salt

Fyld
200 g hakket kød efter smag
1 spsk rasp
3/4 dl vand
1/2 piskefløde
indmaden fra løgene
1 spsk ægte soya
salt peber
Salvia Timian
Smør eller magarine til fadet

Fremgangsmåde

Skræl løgene og skær et låg af.
kog dem 10-15 min. i letsaltet vand, lad dem derpå dryppe af

læg raspen i vandet
Udhul forsigtigt løgene og hak indmaden fint

Bland det hakkede kød med den udblødte rasp, fløden og den hakkede løg-indmad
Rør farsen godt, tilsæt soya og kryderier

Fyld farsen i de udhulele løg og sæt dem i et smurt ovnfast fad.
Lad løgene stege i ovnen ca 30 min ved 225 grader og spæd en gang imellem med lidt bouillon

Severes med kartoffelmos og groft brød