Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
600 g kalvebov (eller kalveskank)
2 spsk tomatpure
1 spsk salt
5 peberkorn
3 laurbærblade
4 stilke timian
ca. 7 dl vand
5 gulerødder, skiver
2 løg, grove stykker
3 spsk mel
salt og peber
1 dl sherry
150 g fiskefars til fiskeboller
4 økologiske æg
lidt frisk timian
Skær kødet i tern og brun det i en stegegryde.
Vend tomatpure og krydderier heri og tilsæt derefter vand til det næsten dækker,
og kog det ved svag varme i ca 1½ time.
Tilsæt grøntsagerne og kog kødet i yderligere ca. ½ time til det er mørt.
Jævn det hele med en meljævning af mel og vand.
Kog sovsen godt igennem, smag til med salt, peber og sherry.
Steg fiskefrikadellerne og anret det evt. sammen med friske sauterede
grøntsager.
Servér retten med smilende æg, timian og et glas sherry.