Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse
|
|
|
|
400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
2 Æg
2 spsk. Hvedemel
Salt
Peber
3 dl. Sødmælk
Brunkål af:
1 Hvidkål
2 spsk. Smør
2 spsk. Brun farin
Kulør
Salt
8 Peberkorn, sorte
2 dl. Vand
Farsen røres sammen
Den fintsnittede kål letsteges i smør
Sukker, salt,peber fra kværn og kulør tilsættes, og når kålen er "faldet til"
Tilsæt vand og peberkorn, når kålen småkoger under låg ½ time.
Lagvis lægges nu kålen og farsen i et letsmurt ildfast fad og det øverste lag
skal være fars.
Kom lidt smørklatter på og sæt fadet ind i en 225 grader C. alm. ovn på nederste
rille i ca. 45 minutter.
Serveres resten af brunkålen, sennep og groft rugbrød.