Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
500 g hakket oksekød
500 g hakket lammekød
1/2 bdt. hakket bredbladet persille
2 æg
1/2 bdt. hakket frisk mynte
1 spsk. stødt spidskommen
2 fed finthakket hvidløg
Salt
Peber
1 spsk. tørret oregano
5 skiver hvidt brød
1 kop vand
Evt. en smule mel
Agurke- og myntesalat
2 agurker befriet for kernerne og skåret i små tern
2 fed finthakket hvidløg
1/2 bdt. friskhakket bredbladet persille
1/2 bdt. friskhakket mynte
Salt
Peber
2 dl yoghurt naturel
Cevabcici
Skær skorpen af brødet og riv det i små stykker, som lægges i blød i vandet til
det er opsuget.
Bland så alle ingredienser – inkl. det bløde brød – og lad herefter farsen
stå i køleskabet i min. 3 timer, så den sætter sig godt og grundigt.
Virker farsen alt for våd, inden du smider den i køleskabet – lidt våd skal den
dog være, hvis man sammenligner med almindelig frikadellefars – så bland en
anelse mel i.
Form til små aflange, runde pølser, som steges i lidt smagsneutral olie.
Vend dem ofte, så de bliver så runde som muligt.
Agurke- og myntesalat
Bland alt og server.