Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Lav rigeligt og frys nogle stykker som mellemm |
|
|
|
1 Løg
250 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
35 gram Tomatpure
Salt
Peber
Oregano, tørret
1 dl. Vand
1 spsk. Olie
3 Butterdej, Plade
Olien varmes i en gryde, tilsæt finthakket løg og lad det stege ca. 2
minutter.
Kom kødet i gryden og brun det.
Tilsæt tomatpure, krydderier og vand, lad det småkoge i ca. 10 minutter (kan med
fordel laves dagen før).
Når blandingen er afkølet, rulles butterdejen ud.
Skær butterdejen i firkanter.
Nu kommes der en skefuld i midten, lav en trekant ud af hver butterdej og pelsel
dem med æg.
Tryk kanterne med en gaffel.
Bages ca. 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.