Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Butterdejspakker med oksekød

Lav rigeligt og frys nogle stykker som mellemmad en dag

 

 

Ingredienser

1 Løg
250 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
35 gram Tomatpure
Salt
Peber
Oregano, tørret
1 dl. Vand
1 spsk. Olie

3 Butterdej, Plade

Fremgangsmåde

Olien varmes i en gryde, tilsæt finthakket løg og lad det stege ca. 2 minutter.
Kom kødet i gryden og brun det.
Tilsæt tomatpure, krydderier og vand, lad det småkoge i ca. 10 minutter (kan med fordel laves dagen før).

Når blandingen er afkølet, rulles butterdejen ud.
Skær butterdejen i firkanter.
Nu kommes der en skefuld i midten, lav en trekant ud af hver butterdej og pelsel dem med æg.
Tryk kanterne med en gaffel.

Bages ca. 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.