Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse: |
|
|
|
100 g bacon i tern. uden svær
700 g skært oksekød i terninger
500 g champignon
400 g gulerødder
15 perleløg
2 fed hvidløg
3 dl vand
5 dl kraftig rødvin
2 terninger okse bouillon
2 stk. laurbærblade
1 tsk. frisk timian
2 - 3 spk. hvedemel
Salt og peber
Tilbehør:
Kartoffelmos eller ris.
Grøn salat og flütes
Baconterningerne brunes i en gryde.
Vend kødstykkerne i melet og brun det i gryden.
Kom perleløg på samt gulerødderne som er skåret i skiver.
Champignon kommes i gryden.
Lad det hele brune lidt.
Tilsæt rødvin, vand og oksebouillon.
Hvidløg hakkes fint og kommes i gryden sammen med krydderierne.
Rør lidt i gryden indtil retten begynder at småkoge.
Dæmp varmen og lad det småsimre under låg til det er mørt.
Rør af og til i retten.
Smag til med salt og peber.